Over Milieusticker voor Frankrijk

Ik ben Reinder, de eigenaar van Milieusticker voor Frankrijk en verantwoordelijk voor de vormgeving en inhoud. Ik ben begin 2017 met deze website begonnen, in navolging van mijn website over de Duitse Milieusticker. Ik probeer de website zo actueel mogelijk te houden, met voor iedere Franse milieuzone een uitgebreid artikel voorzien van een handige kaart.

Cookies, advertenties en privacy

Op Milieusticker voor Frankrijk vind je geen cookies of advertenties die ingeladen worden vanaf andere sites. Ook verzamel ik op geen enkele ander wijze informatie over jou als bezoeker. De enige uitzondering is wanneer je gebruik maakt van het contactformulier. Hoewel ik je e-mail niet met anderen deel, registreer ik je IP-adres om eventueel misbruik te kunnen voorkomen.

Verder staan er op de Milieusticker voor Frankrijk links naar samenwerkende websites. Klik je op een van deze links en reserveer je bijvoorbeeld een hotel, dan ontvang ik een kleine commissie. Deze commissie gaat af van het deel van de samenwerkende website. Je betaalt als bezoeker dus exact hetzelfde bedrag als wanneer je rechtstreeks zou reserveren.

Mijn andere websites

Behalve Milieusticker voor Frankrijk beheer ik enkele andere websites. Stuk voor stuk gaan ze over reizen en hebben ze een simpele en informerende opzet:

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op